Door de coronacrisis heeft het Huurdersplatform Parteon ook de werkwijze aan moeten passen. Helaas hebben we de ALV in maart af moeten zeggen, ondanks de belangrijke onderwerpen die er besproken zouden worden. Uitzicht op een datum om deze ALV alsnog te houden is er nog niet. De verkiezingen staan dus nog even in de koelkast.

Dit alles betekent niet dat het HPP stil zit. Vergaderingen worden op dit moment zoveel mogelijk in digitale vorm gehouden. Nadeel daarbij is echter dat het aantal deelnemers niet te groot kan zijn. Voordeel is natuurlijk dat lopende zaken zoveel mogelijk doorgang vinden. Er wordt zelfs nagedacht over een manier om de ALV misschien in een digitaal jasje te gieten, maar dan wel op een manier dat je geen Whizzkid hoeft te zijn om mee te doen. Zodra hier meer over bekend is laten we het natuurlijk weten.

Voorlopig ook van ons de oproep om zoveel mogelijk de aanwijzingen van de regering en het RIVM te blijven volgen. Tot nu toe lijkt men zich er in het algemeen goed aan te houden en zijn ook de gunstige effecten zichtbaar. Laten we dus nog even volhouden om later weer van onze vrijheden te kunnen genieten.

Namens het Huurdersplatform Parteon
Kees Cornelissen
Voorzitter

Laat een reactie achter

Jouw emailadres zal niet openbaar zijn. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *