Bestuur

Huurdersplatform Parteon verwelkomt de nieuwe voorzitter Martin Wessel.

Tijdens de algemene ledenvergadering op 30 november 2021 van het  huurdersplatform Parteon werd de heer Wessel, na zich verkiesbaar te hebben gesteld, voorgedragen om in het Bestuur plaats te nemen.

Het huurdersplatform Parteon verwelkomt de nieuwe voorzitter Martin Wessel.

In de bestuursvergadering is na stemming besloten dat Martin Wessel de rol van voorzitter overneemt van Cees Cornelissen.

Martin Wessel is al 35 jaar actief in verschillende commissies en heeft  veel ervaring met volkshuisvesting. Tevens was Martin Wessel in het verleden bestuurslid van de bewonersraad van Parteon. Het huurdersplatform heet de heer Martin Wessel van harte welkom en kijken uit naar een prettige samenwerking.


Notice: Functie WP_Scripts::localize werd verkeerd aangeroepen. De parameter $l10n moet een array zijn. Gebruik in plaats daarvan de functie wp_add_inline_script() om willekeurige gegevens aan scripts door te geven. Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 5.7.0.) in /home/huurdersp1/domains/huurdersplatformparteon.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5865